Een ijzersterke strategie

Strategie blijft een breed begrip. Soms is het nodig om van scratch af aan met elkaar te kijken waar je naartoe wilt en hoe je daar komt. Maar strategie kan ook betrekking hebben op één bepaalde dienst, product of één van je doelstellingen. Samen kijken we naar het vraagstuk en bepalen we welke stappen er nodig zijn om daar te komen. Een greep uit onze diensten:

 

FOTO VAN JE BUSINESS

Marktonderzoek

De uitvoering van marktonderzoek, van A tot Z. Van het opstellen van de vragenlijst, tot het uitnodigen van de respondenten en het verwerken van de resultaten. Het resultaat: een complete foto van je bedrijf en de markt. De perfecte basis voor jouw positionering en strategische keuzes.

Kraakhelder

Positionering

In een workshop van 1 dag doorlopen we  stap voor stap alle belangrijke onderdelen van jouw bedrijf en de markt. Het resultaat: jouw unieke positionering op 1 vel. Het ideale startpunt voor toekomstige marketing- en communicatie en een perfect intern communicatiemiddel.

In the spotlights

Branding

Branding is het maatwerk pak van je bedrijf. Dat pak moet onderscheidend en herkenbaar zijn. En opvallen. Wij denken mee en voeren uit. Van het ontwikkelen van websites, promotiematerialen, signing, drukwerk en interne communicatie. Van alle markten thuis.