Wij zijn KOBALT

Kobalt Creatives is opgericht vanuit de gedachte dat ons werk nóg leuker wordt als we meer samenwerken én dat klanten 4x zoveel gave ideeën krijgen als wij samen aan projecten werken. Met gebundeld 50 jaar ervaring weten we waar we het over hebben en kun je rekenen op eerlijk advies. Wij worden dolenthousiast van mooie resultaten boeken, maar graag op z’n tijd met een flauwe grap en goede borrel.

Uit ervaring weten we dat een bureau ook kan afschrikken. Daar willen we van weg blijven. Verwacht bij ons snelle tijdslijnen, transparante, scherpe tarieven en eerlijk advies. Want sommige dingen kun je vast ook prima intern oppakken.

Meet the team

 

Diede Hartveld

Strategie & Marketing

“Als je er niet blij van wordt, dan moet je het niet doen”

Deze nuchtere Brabantse bijt zich het liefst in strategische vraagstukken en de doorvertaling naar een consistente marketingaanpak. Haar projectmanagement skills laten alle disciplines op het juiste moment samensmelten. Moet eerst de markt goed in kaart worden gebracht? She is your girl! En dat alles met een lach op haar gezicht.

Bel Diede: 06 28435807 

“Smelt intern en extern samen en jouw bedrijf groeit verder”

Elementen laten samensmelten. Daar is deze allround marketing communicatie specialist goed in. Connecties leggen tussen offline en online, tussen strategie, marketing en communicatie. Resultaten zien, in cijfers, in reacties van de doelgroep en in de drive van jouw medewerkers. Jouw strategie wordt werkelijkheid met de hulp van Janny.

Bel Janny: 06 27257141 

Janny Niessen

Marketing & Communicatie

Julienne van den Oever

Grafisch ontwerper

“Als je verder durft te kijken dan wat standaard is, maak je bijzondere dingen”

Dat is precies het talent van Julienne: buiten de lijntjes kleuren. Het maken van mooie dingen die in balans zijn en niet rammelen. Waar iedereen naar links gaat, gaat Julienne naar rechts. En ze is pas tevreden als de wensen van de klant perfect samensmelten in een goede vormgeving.

Bel Julienne: 06 39597588 

“Klikt het? Dan heb ik mijn werk goed gedaan”

Sla een verhaal plat, breek het op in stukjes en smelt het om tot een goed vormgegeven website. Dat is waar Mathijn zijn talent om de hoek komt kijken. Een technisch creatieveling met een achtergrond in communicatie. Dat vertaalt zich in goed doordachte websites die vanaf de grond af aan met betekenis worden opgebouwd.

Bel Mathijn: 06 22581880

Mathijn Vermeer

Online Creatie