Het gezicht van je bedrijf

De huisstijl moet perfect matchen bij je identiteit en dat wat jij wilt uitstralen. De website(s), brochures, video’s, social media, het wagenpark. Het complete plaatje vormt het merk. Dit moet eruit springen, uniek zijn, helemaal van jullie. Dat is wat Kobalt Creatives doet. Een huisstijl dat is samengesmolten met de organisatie.

Look-and-feel

Corporate Identity

Een huisstijl met hersenen. Gematcht met je strategie. Kleuren die je doelgroep ook aanspreken, maar niet voorbijgaan aan de waarden van de organisatie. Noem het strategisch design, met een creatieve touch. Onze vingers jeuken om aan de slag te gaan voor jouw organisatie of merk.

Content & Creatie

Campagnes

Beelden die je meenemen in het verhaal van de organisatie. Levend, uniek, echt design op maat voor jou. Of het nu gaat om print, beurzen, video’s, animaties of social campagnes. We verrassen je met unieke concepten en staan het hele traject aan je zijde.

De perfecte klik

Websites

Van design tot development staan wij voor je klaar. We smelten onze creativiteit, nieuwsgierigheid en een dosis code samen tot unieke websites die je bedrijf in de lift zetten naar groei. We zorgen voor een hogere vindbaarheid en een sterke online positionering.